In English
 
Hjem | Referanser | Om oss | Kontakt oss  
 

Skip
Offshore
Mobile rigger
Kai & havn
Rørledninger
Lagringstanker
Sjøkabel & kraftverk
Fundamenter & betong

Offeranoder
Påtrykt strøm
Antigroe
Datastyring

Design & Engineering
Inspeksjon & Service
Installasjon
Dykkertjenester

Send oss e-post

 
Referanser

Under følger et lite utdrag av våre referanser. Kontakt oss for å få oversendt spesifikk referanseliste for det markedet du er opptatt av.Samtlige nedgravde rørledninger for Statoil i Norge er beskyttet med ACP's fjernstyrte beskyttelsessystem. Alle anleggene kan styres via programmene CathCom og CathLink.


Statoil logo 
Norsk Hydro har benyttet ACP som leverandør av katodisk beskyttelse for nedgravde rørledninger og tanker. ACP har bidratt med både design, leveranser, installasjon og oppstart av anlegg.

Hydro logo
ACP har levert katodisk beskyttelse til en rekke drivstoffanlegg for Forsvaret. Katodisk beskyttelse med både påtrykt strømanlegg og offeranoder er installert.ACP har levert katodisk beskyttelse for mange sjøkabler langs norskekysten. Lofotkraft er en av de som har tatt korrosjon av sjøkabler på alvor, og beskyttet mange av sine kabler.
De fleste store entreprenørene har installert katodisk beskyttelse levert av ACP. Det gjelder for eksempel nedgravde rørledninger og kaier. ACP's leveranser har vært alt fra design til oppstart av anlegg.

 

Active Cathodic Protection AS, PO Boks 68,.3993 Langesund, Norway,.. Tlf: (+47) 35 96 78 50,.. Faks: (+47) 35 96 78 60